19 Μαρ 2017

Για την ανάγκη διατήρησης της αυτοτελούς Περ/κης Δ/νσης Αν. Αττικής


Την Παρασκευή 17 -3-2017 υπάλληλοι του ΣΕΑΤ Αν. Αττικής και οι τμηματάρχες του ΣΕΑΤ, ΤΕΕΣ Παλήνης, Άνοιξης και Λαυρίου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον  Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ και τον νομικό του σύμβουλο προκειμένου να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας για την ανάγκη ύπαρξης αυτοτελούς Περ/κης Δ/νσης στην περιοχή μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι θέσεις εργασίας των συναδέλφων του ΣΕΑΤ, που προτείνεται να καταργηθεί είναι απολύτως εξασφαλισμένες σε αντίθεση με προηγούμενες περιόδους.
Όμως θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη διεύθυνσης στην περιοχή μας, αφού όπως εξηγήσαμε  η  Ανατ. Αττική σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που όλοι γνωρίζαμε πριν δέκα -δεκαπέντε χρόνια.
Η μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα έφερε μαζί του σιγά - σιγά και  δεκάδες άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες μεταφέρθηκαν κυρίως από την περιοχή του παλιού αεροδρομίου.Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα mac arthur, smart park, factory  σε συνδυασμό με την Λ. Βάρης - Κορωπίου, όπου στεγάζονται πολλές μεγάλες βιομηχανίες, οι επιχειρήσεις της εθνικής οδού, αποδεικνύουν τα παραπάνω.
Η πρόταση για διατήρηση της Δ/νσης Ανατ. Αττικής με τα τμήματα της Παλλήνης, Άνοιξης, Λαυρίου και επιπλέον το ΤΕΕΣ Βοιωτίας και Ευβοίας  πιστεύω ότι αποτελεί μια βιώσιμη λύση.
Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία να μελετήσει με προσοχή  τις θέσεις  μας πριν αποσταλεί το οριστικό σχέδιο οργανογράμματος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Γιάννης Μιχάλας

2 σχόλια:

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Οκ το αίτημα σου είναι αποδεκτό !! Μην ανησυχείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε τις στιγμές μας ... Μηνυμα προς τη συνάδελφο που ζήτησε να μην δημοσιευτεί το σχόλιο της

Ανώνυμος είπε...

Στη διαβούλευση το ζήτημα που τέθηκε είναι το πρόβλημα "μετακίνησης" των υπαλλήλων από Μυτιλήνη και άλλα νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Αυτό και μόνο. Τα υπόλοιπα που γράφονται, θεωρώ, ότι είναι μόνο για λόγους εντυπωσιασμού.